Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

8
Novembris
Ceturtdiena
20:00

Porta 2012: Eliza Carthy band un Kilema

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

8. novembrī plkst. 20:00 koncertzālē „Palladium” XII Pasaules mūzikas festivāla Porta ietvaros uzstāsies Eliza Carthy band (Lielbritānija) un grupa KILEMA (Madagaskara).

Eliza Carthy band:

Eliza Carthy - vijole, vokāls, ģitāra, akordeons

Bethany Porter - čells, vokāls

Jennifer Hill– bass, vokāls

Adrian Dolan - klavieres

Willy Molleson - bungas, vokāls

Elaiza Kārtija ir leģendāras britu folkmūziķu ģimenes atvase, un viņa joprojām reizēm mēdz muzicēt uz skatuves kopā ar saviem vecākiem – Mārtinu Kārtiju un Normu Votersoni. Bet Elaiza jau daudzus gadus mūzikā iet savu ceļu, pati sevi raksturojot kā mūsdienīgu angļu mūziķi. Elaizas neatvairāmo skatuves šarmu veido viņas sulīgā, nedaudz piesmakusī un neatkārtojamā balss, dažādo instrumentu spēles prasme un spēja katru dziesmu izstāstīt no pirmās līdz pēdējai skaņai. Elaiza Kārtija ir piedalījusies visdažādākajos projektos kopā ar tādiem mūziķiem kā Rufuss Veinraits, Niks Keivs un Pols Vellers. Viņa ir arī vairāku britu folkmūzikas godalgu īpašniece.

Kilema:

Randrianantoandro Clement

Randrianantoandro Telesphore Ernest

Rafael Torres Fernandez

Luis Camino Maresma

Madagaskaras mūziķim Kilemam (vecāku dotajā vārdā - Randrianantoandro Klements) ir pašas dabas dots talants un muzikalitāte. Mūzikas instrumentus viņš pats meistaro jau kopš bērnības, tikpat dabiski viņš tos iemācījās spēlēt un dziedāt. 90. gados leģendārā Justin Vali trio sastāvā Kilema muzicēja Womad festivālos visā pasaulē un piedalījās Pītera Geibriela Real World kompānijas skaņu ierakstu sesijās.

Pēc trio izjukšanas Kilema pievērsās madagaskariešu nacionālā stīgu instrumenta marovani popularizēšanai pasaulē, darot to gan solo, gan kvarteta sastāvā.

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs.

Norises laiks: 08.11.2012. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV