Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

9
Novembris
Piektdiena
19:00

Porta 2012: Árstíðir un Moussu T e lei Jovents

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

9. novembrī plkst. 19:00 koncertzālē „Palladium” XII Pasaules mūzikas festivāla Porta ietvaros uzstāsies Árstíðir (Islande) un Moussu T e lei Jovents (Francija).

Arstídir:

Daniel Audunson – vokāls, ģitāra

Gunnar Mar Jakobsson – vokāls, ģitāra

Ragnar Olavsson – vokāls, baritonģitāra

Hallgrimur Jonas Jensson – vokāls, čells

Jon Elisson – vokāls, klavieres

Karl James Pestka – vokāls, vijole

Reikjavīkas grupā Arstidir visi tās dalībnieki dzied, katrs spēlējot arī kādu mūzikas instrumentu. Savas pastāvēšanas divos gados grupa jau ierakstījusi divus albumus, piedalījusies TV un radio raidījumos, un festivālos, kā arī pievērsusi pašmāju un starptautisko mūzikas apskatnieku uzmanību ar savu oriģinālo neatkārtojamo skanējumu, kurā dziedātāju harmoniskie balss tembri savijas ar akustisko instrumentu silto skanējumu. Mūzikas stilistikā var atrast islandiešu tautas mūzikas, gan progresīvā roka, gan akadēmiskās kamermūzikas ietekmes.

Moussu T e lei Jovents:

BLU - ģitāra, Elektriskā ģitāra, bandžo

DELI K - perkusijas

DENIS - bungas

TATOU - vokāls

Līdzīgi kā Liverpūle un Ņūorleāna, arī Marseļa vienmēr ir bijusi dažādu kultūru krustpunkts, ko var sajust arī šīs neatkārtojami oriģinālās, francūziski šarmantās un brazīliski saulainās grupas mūzikā. Dienvidfrancijas – Brazīlijas blūzs no Marseļas.

Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs.

Norises laiks: 09.11.2012. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV