Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

30
Augusts
Ceturtdiena
18:00

Pasaules labāko koru koncertieraksts

Esplanāde
Esplanāde, Rīga

Ceturtdien, 30. augustā, plkst. 18.00 radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 tiks rādīts video koncertieraksts ar 2012. gada pasaules labāko koru uzstāšanos.

Stundu garajā ierakstā apkopoti šogad notikušās Pasaules koru olimpiādes čempionu koru priekšnesumi, tostarp vokālā grupa Latvian Voices, kas no koru olimpiādes ASV atgriezās ar čempionu titulu prestižajā sieviešu kamerkoru kategorijā. Korus pieteiks un par piedzīvotajām emocijām Pasaules koru olimpiādē ASV pastāstīs Rīga 2014 pārstāvji.

Koncertā apkopotas spilgtas uzstāšanās, kas parāda Pasaules koru olimpiādes dalībnieku dažādību. Esplanāde 2014 radošo telpu piepildīs bērnu balsis no Ķīnas, enerģiski uzlādēts skatuviskās folkloras koris no Dienvidāfrikas, aktīvas dāmas barbershop kategorijā un gospeļkoris no ASV. Folkloras kategorijā dzirdēsim korus no Venecuēlas un Turcijas. Video koncertu noslēgs artistisks zēnu koris no Honkongas.

Ieeja - bez maksas.

Norises laiks: 30.08.2012. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV