Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

11
Janvāris
Piektdiena
19:00

Kārlis Kazāks

Latvijas Nacionālais teātris
Kronvalda bulvāris 2, Rīga

 

11. janvārī plkst. 19:00 ar vienīgo koncertu Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē tiks atvērts mūziķa Kārļa Kazāka dziesmu albums “Gultnes”.

"Tā var būt gan rāma plūšana pa sen zināmu un lēni mainīgu gultni, tā var būt citas gultnes atklāšana, pat jaunas veidošana paša spēkiem. Tādas ir manas sarunas, kas attapušās kā dziesmas. 

Un ir cilvēki, kas spēj manas sarunas izkrāsot, papildināt. Īpaši cilvēki - Juris Kroičs, Gints Sola, Māris Bīmanis. Un ir cilvēki, kas spēj manas sarunas padarīt īstas. Īpaši cilvēki - klausītāji, kas katrs atrod savas krāsas, savus stāstus un gultnes," par savu jauno albumu stāsta autors.

"Es vēlos, lai cilvēki nezina dziesmas no galvas, lai koncerta apmeklējums nekļūst par zināmu skaņu savirknējumu sagaidīšanu un atpazīšanu. Es gribu, lai mūsu satikšanās ir piedzīvojums."

Koncerta Nacionālajā teātrī apmeklējums būs vienīgā iespēja iegūt savā īpašumā albumu "Gultnes" kompaktdiska formātā. Diska kopija jau ir iekļauta koncerta biļetes cenā. Biļetes ir nopērkamas "Biļešu paradīzes" un Nacionālā teātra biļešu kasēs. 

 

Norises laiks: 11.01.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV