Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

7
Decembris
Piektdiena
19:00

Džimijs Tenors un grupa Kabu Kabu

Teātra nams Jūras vārti
Karlīnes iela 40, Ventspils

7. decembrī plkst. 19:00 Ventspilī t/n „Jūras vārti” viesosies somu komponists un mūziķis Džimijs Tenors. Koncertā kopā ar Berlīnē bāzēto afro-beat ansambli Kabu Kabu tiks prezentēts nule kā izdotais kopdarbs „The Mystery Of Aether”. 

Džimijs Tenors ir pazīstams kā produktīvs mūziķis, kura darbi vienmēr tiek radīti pēc aktuālākajām tendencēm. Tenora mūzika nekad nav pakļāvusies meinstrīma uzliktajiem noteikumiem. Drīzāk raksturojama kā afro-amerikāņu, pārspīlēta glamūra un spontānu džeza improvizāciju apvienojums, kurā pats vēl nereti piedalās ar vokālu seksīgā falsetā. Deviņdesmitajos gados visā Eiropā Džimiju Tenoru zināja kā populārāko techno džeza mākslinieku. 

 Grupu Kabu Kabu dibinājuši perkusionists Akinola Famsons (Akinola Famson), bundzinieks Ekovs Brauns (Ekow Brown) un basģitārists Patriks Frankouskis (Patrick Frankowski). Atkarībā no koncerta amplitūdas, sastāvs tiek bagātināts ar papildus mūziķiem.

Biļešu cena: Ls 7,00 (iepriekšpārdošanā nopērkamas t/n „Jūras vārti” un visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv).

Norises laiks: 07.12.2012. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV