Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

7
Decembris
Piektdiena
21:00

Live looping night

A Nice Place
Citadeles iela 2, Rīga

Piektdien, 7. decembrī, plkst. 21:00 klubā „A Nice Place” Latvijas cilpmašīnu mūziķu koncertā „Live Looping Night” uzstāsies:

Rihards Lībietis - akustiskās ģitāras virtuozs, cilpošanas tehnikā izmanto tikai ģitāras radītās skaņas. Iedvesmojoša un pacilājoša mūzika, kuru noteikti ir vērts dzirdēt!

Jānis Misevičs - spēlē elektrisko ģitāru un apvienojumā ar efektiem izveido melanholiski skaistus un lipīgus ģitāras rifus.

Karmafree - Māra Dombrovska un Dmitrijs Lisenko savā skanējumā apvieno gan balss daudzveidību (melodijas, harmonijas, bītboksu), kā arī neierobežotās basģitāras spēles iespējas.

Pilnīgs Juris jeb Juris Šleiners ir bītbokseris, kas veido elektroniski ritmisku skanējumu, izmantojot tikai mutes perkusiju skaņas.

Cat From Japan jeb Uģis Kagainis savās performancēs uzstājas, izmantojot elektrisko ģitāru, efektus un balsi, veidojot atmosfēriski aizraujošu mūziku.

Ieejas maksa koncertā: 1 Ls.

Norises laiks: 07.12.2012. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV