Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

13
Decembris
Ceturtdiena
19:00

Puikas

Zirgu Pasts
Dzirnavu iela 46, Rīga

13. decembrī plkst. 19.00 Zirgu pastā pirmizrādi piedzīvos LKA režijas un aktiermākslas studentu izrāde „Puikas" pēc F.M.Dostojevska „Brāļi Karamazovi" motīviem - "stāsts par satikšanos ar naidu un mīlestību, kad vēl esi pavisam jauns", kas jaunajiem teātra māksliniekiem ir tapusi ciešā līdzautorībā ar kursa vadītājiem un izrādes režisoriem Mihailu Gruzdovu un Indru Rogu kā zīmīgs atskaites punkts paveiktajam šajos studiju gados.

Plašākai publikai būs iespēja vienās no pirmajām viņu lomām ieraudzīt Uldi Siliņu, Alisi Polačenko, Lauru Zundu, Rūtu Dišleri, Anci Muižnieci, Lieni Mariju Sebri, Mārtiņu Upenieku, Jurģi Spulenieku, Kasparu Zāli, Kristapu Ķeseli, Pēteri Galviņu, Lauru Atelsoni, kā arī jaunos režisorus – Reini Suhanovu, Jāni Znotiņu, Paulu Prozoroviču, Viesturu Roziņu. Izrādes gaismu mākslinieks Jānis Sniķers, scenogrāfs Oskars Točs, kostīmu māksliniece Katrīna Virziņa.

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs: www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 13.12.2012. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV