Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

16
Decembris
Svētdiena
16:00

Viegla mūzika nogurušiem cilvēkiem

Bauskas pils muzejs
Pilskalns, Bauska, LV-3901

Svētdien, 16. decembrī, plkst. 16:00 Bauskas pilī skanēs grupas „Brokastis četratā” koncertprogramma „Viegla mūzika nogurušiem cilvēkiem”, kurā dominē vitalitāte, dzīvesprieks un asprātīga izdoma. Programma ir plaša - gruzīniski smeldzīgas harmonijas, Balkānu temperaments un ugunīgi brazīļu salsas ritmi.

Grupā „Brokastis četratā” apvienojušies četri mūziķi. Visi mācījušies Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijā (JVLMA), bet šobrīd paši ir diriģenti, koncertmeistari un pasniedzēji - Andis Klučnieks (flauta), Mārtiņš Zilberts (klavieres), Jānis Stafeckis (kontrabass) un Aivars Krastiņš (sitaminstrumenti).

Biļetes var iegādāties Bauskas pils kasē un Mākslas salonā Meistars Gothards, un rezervēt pa tālruni vai e- pastu – bauska.pils@e-apollo.lv. Rezervētās biļetes jāizpērk ne vēlāk kā 30min pirms pasākuma. Biļetes cena 4,00 Ls. Koncerta ilgums: 1h. Stundu pirms koncerta un pēc pasākuma darbosies pils kafejnīca. 

Norises laiks: 16.12.2012. 16:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV