Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

16
Februāris
Sestdiena
18:00

Iededz gaismu: Tango un teātris

Promenade Hotel
Vecā Ostmala 40, Liepāja

 

16. februārī plkst. 18.00  Promenade hotel Hika zālē koncertciklā “Iededz gaismu” notiks koncerts “Tango un teātris”.

Piedalīsies Kvartets Undertango (Mārtiņš Zilberts - klavieres; Evita Dūra-Andersone - akordeons; Gidons Grīnbergs - vijole; Viktors Veļičko - kontrabass) Solisti - Armands Siliņš - baritons; Gunta Davidčuka - soprāns; Gundars Grasbergs - teicējs.

Programmā - Artūra Maskata skaņdarbi no izrādēm "Lācis", "Vācietis. Novembris. Klavierkoncerts" un uzveduma "A.Čakam 110" un Oskara Stroka tango un mīlas dzeja. 

Biļetes uz koncertiem var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Cena iepriekšpārdošanā - Ls 5. Studentiem, skolēniem un pensionāriem ir atlaides - iepriekšpārdošanā Ls 3. Koncerta dienā cena pieaugs. Pieejams arī abonements uz visiem cikla koncertiem par Ls 15. Grupām sākot no 10 personām, cena Ls 3. Grupu pieteikumus pieņemam e-pastā: viacultura.lv@gmail.com, pa tālr. 26136938. Bērniem līdz 7 g. vecumam pieaugušā pavadībā ieeja bez maksas.

 

Norises laiks: 16.02.2013. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV