Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

15
Decembris
Sestdiena
11:00

Ziemassvētku Open Air Vintage fest 10

Totaldobže Mākslas centrs
Ūnijas iela 8/6, Rīga, LV-1048

15. decembrī no plkst. 11:00 līdz 17:00 Totaldobže Mākslas Centra topošajā Koncertzālē notiks Ziemassvētku Open Air Vintage fest 10, kur neparastas un arī gluži praktiskas dāvanas varēsiet iegādāties Ziemassvētku Open Air Vintage festā – tirdziņā, kurš vēsta par Ziemassvētku tuvošanos un ļauj izbaudīt citādas iepirkšanās burvību. Starp tirgotājiem būs gan vintage pērļu krājēji ar stāžu un vērienu, gan ļaudis, kam mājās sakrājušies izskatīgi un vērtīgi krāmi, kas kādam var kļūt par atradumu, gan cilvēki, kuru prasmīgās rokas pagatavojušas lieliskas Ziemassvētku noskaņai atbilstošas dāvaniņas un smukumlietas, gan arī jaunie dizaineri ar patiesi pārsteidzošu un krāšņu piedāvājumu. Drēbes, mājas lietas, aksesuāri, plates, kartiņas, rotas – jā, tas viss te būs!

Tāpat kā sirdi un garu uzmundrinoši dzērieni, gardi ēdieni, mūzika, svētku smarža un simtiem mazu gaismiņu. Tirgošanās notiek Nārnijas noskaņās, tāpēc pārdevēji tiek aicināti atbilstoši ietērpt gan sevi, gan stendiņus. Arī pircēji droši var pievienoties!

Tirgotāji vēl joprojām var pieteikties sūtot e-pastu retrospectrovintage@gmail.com

Vairāk info http://retrospectro.wordpress.com/

Tirdziņa noslēgumā – no 17:00 uz stundu savas mēģinājuma telpas durvis atvērs jauniešu koris BALSIS un notiks ATKLĀTAIS MĒĢINĀJUMS VOL II.

Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 15.12.2012. 11:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV