Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

7
Marts
Ceturtdiena
22:00

Sīpoli

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

7. martā koncertzālē Palladium uzstāsies viena no visu laiku nozīmīgākajām latviešu rokgrupām - „Sīpoli". Koncerta ietvaros „Sīpoli" izpildīs skaņdarbus no vērienīgākajiem apvienības darbības posmiem.

Grupas pirmsākumi meklējami 1974.gada nogalē Tukuma kultūras namā, kur apvienība sapulcējas pēc Jāņa Macarovska iniciatīvas. Pēc četriem gadiem grupai pievienojās komponists un grupas nosaukuma autors Mārtiņš Brauns, kura tālākā vadībā "Sīpoli" izveidojās par vienu no visu laiku visspilgtākajām latviešu rokgrupām.

Grupā „Sīpoli" muzicē Mārtiņš Brauns (klavieres, taustiņinstrumenti, balss), Niks Matvejevs (basģitāra, balss), Aivars Gudrais (ģitāra, balss), Ivars Baltruns (ģitāra), Tālis Gžibovskis (sitamie instrumenti, perkusijas), Juris Helvigs (sitamie instrumenti), kā arī Zane Gudrā, Ieva Sutugova un Indra Klimoviča (balss).

Biļetes uz koncertu publiskajā tirdzniecībā pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.palladium.lv. Stāvvietu biļešu cena Ls 12 (vēlāk dārgāk).

 

Norises laiks: 07.03.2013. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV