Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Pasākumi

26
Aprīlis
Piektdiena
19:00

Liepājas Džeza dienas: Kekko Fornarelli Trio

Liepājas Latviešu Biedrības nams
Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401

26. aprīlī plkst. 19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Džeza dienu koncertā uzstāsies Kekko Fornarelli Trio no Itālijas.

Grupas sastāvu veido Kekko Fornarelli – taustiņinstrumenti, Luca Alemanno – bass, Dario Congedo - bungas un perkusijas. Pats Kekko Fornarelli ir viens no starptautiski visatzītākajiem jaunajiem pianistiem Eiropā. Viņš variē starp nebeidzamu pētniecību un vispārējo pielietojamību, viņa spēja apvienot profāno un džezu, padara Kekko Fornarelli par vienu no eklektiskākajiem, spilgtākajiem māksliniekiem mūsdienu mūzikas pasaulē. Tās ir oriģinālas klasiskās džeza mūzikas interpretācijas. Trio apvieno sevī virtuozus itāļu džeza mūziķus, kas realizē ideju – mūzika kā novērojums. Oriģināla, krāšņa harmonija, kas apvieno sevī elektroniskās mūzikas komponentus un akustiskos instrumentus, modernās Ziemeļeiropas idejas un neoklasicisma lirismu, ko izfiltrē šis unikālais trio un ved klausītāju mainīgu sajūtu ceļojumā.

Pirmās 100 biļetes nopērkamas par Ls 4, nākamās – Ls 5. Pensionāriem, skolēniem studentiem - atlaide Ls 1.

 

Norises laiks: 26.04.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV