Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Pasākumi

14
Februāris
Ceturtdiena
20:00

Jauniešu kora Balsis koncerts “mīlestība ir divi”

Mazā Ģilde
Amatu iela 3/5, Rīga

14. februārī plkst. 20.00 Mazās Ģildes Lielajā zālē jauniešu koris Balsis ielūdz uz noskaņu koncertu sveču gaismā “mīlestība ir divi”.

Koncerts “mīlestība ir divi” notiks sesto gadu, kļūstot par tradīciju un neatņemamu 14. februāra sastāvdaļu ne tikai koristiem, bet arī vairākiem simtiem klausītāju.

Šogad kora uzmanības centrā būs mīlestības izpausme caur deju – dzejā, mūzikā, noskaņā, saskarsmē. Klausītāji varēs aktīvi piedalīties un vairākās dziesmās pievienoties koristiem. Šajā mīlestības izpausmē palīdzēs iejusties dejotāji Ieva Kemlere, Rolands Šteinbergs, Santa Kasatkina, pianists un vokālists Lauris Valters, pianisti Pēteris Dravnieks, Aldis Liepiņš, Jekaterina Pavlova, vijolnieks Aleksejs Bahirs, akordeoniste Zinaīda Semjonova, kontrabasists Viktors Stankevičs, kora Balsis solisti Elīna Seile, Alise Baumane, Arvis Ostrovskis un klausītāji.

Biļetes pieejamas stundu pirms koncerta norises vietā. Biļešu cena Ls 1.00. 

Koncerta rīkotāji aicina ierasties ērtā apģērbā (paredzēta sēdēšana uz griķu spilveniem), labā garastāvoklī un ar gaišu sirdi. 

Norises laiks: 14.02.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV