Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

22
Februāris
Piektdiena
20:00

Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls 2013

Latvijas Mākslas akadēmija
Kalpaka bulvāris 13, Rīga, LV - 1867

22. februārī plkst. 20:00 Latvijas Mākslas akadēmijā 75. reizi vērs durvis Mākslas akadēmijas karnevāls, kuram šogad dots nosaukums „Labvakar, dāmas un kungi!. Karnevāls šogad dzirkstīs džeza ritmos un 20. gadsimta sākuma trakulīgajās noskaņās ar devīzi – Jazz, blues & some sexy shoes.

Karnevālā viesus gaida plašs mūzikas klāsts – no klasiskās un akadēmiskās mūzikas skaņām līdz iespējai ceļot tehno un elektro mūzikas ritmos. Īpašu muzikālo baudījumu būs sarūpējuši karnevāla ārzemju viesi – Dorcelsius (Francija, Vācija) un DJ FAX (Spānija). Pasākumā uzstāsies arī pašmāju džezmeņi Deniss Paškevičs ar projektu „Funk Terapy", Sapņu komandas skaņu celiņa ierakstītāji, „Retro Limited", „Very Cool People", „Peach Rockets", „Bunch of Gentlemen", „The Coconuts", „Pingvīnu Cirks" un daudzi citi. Uz radio ielas darbosies Rīga Radio ētera personības Eduards Beķeris, Roberts Gobziņš, Eduards Švāns, DJ Monsta un Rise, uz radio NABA skatuves kāps burvīgās SKAzka, kā arī J. Vanadziņa projekts „Mozambika", „Treeeye", blūzroka projekts „GUD", „S&T Syndicate", „VairākKaunaNav" un citi. Skatītājus priecēs „Soul Tap" dejotājas, un 20. gadsimta sākuma noskaņas papildinās mēmais kino klaviermūzikas improvizāciju pavadījumā. Savukārt par elektro mūzikas daudzveidību rūpēsies pazīstamākie Latvijas diskžokeji: AG, Raitis, NGC-5128, Nikotins, MR.Zivs, Arno, Sairam un daudzi citi DJ. Ap pusnakti LMA karnevālā avantgarda mākslinieku klubā "Hārlemas Kuņģis", 11. telpas apvidū uzstāsies Arvīds Cellers. Programmu piedāvās arī latviešu pagrīdes reperu duets ar baleta dejotājām - Mc Pitons, DJ Oriole no Dirty Deal audio apvienības, prozu lasīs Matīss Baušķenieks.

Karnevāla unikalitāti pastiprinās estētiski augstvērtīgas dekorācijas. Papildus tam būs iespējams aplūkot vairākas jauno mākslinieku izstādes, un tie, kam pavisam nemierīgs prāts, varēs maldīties Dalī Peintbola dārzā un paši radīt mākslas darbu, par kuru, domājams, dižais meistars būtu sajūsmā.

Karnevāls Latvijas Mākslas akadēmijas telpās durvis vērs 22. februārī plkst. 20.00 un ilgs līdz 06.00. Viesi aicināti ierasties savlaicīgi, jo šogad plkst. 22.05 notiks Latvijas Mākslas akadēmijas rektora prof. Alekseja Naumova uzruna, ar ko svinīgi tiks atklāts LMA 75. karnevāls. 

Biļetes iepriekšpārdošanā būs iespējams iegādāties līdz 21. februārim (ieskaitot) katru dienu no plkst. 9.00 - 17.00. Tirdzniecības vieta: Latvijas Mākslas akadēmijas garderobe, kas atrodas ēkas pagrabstāvā. Iepriekšpārdošanā Latvijas Mākslas akadēmijas studenti biļetes varēs iegādāties par 5 LVL; citu augstskolu studenti, uzrādot derīgu studentu apliecību vai ISIC, par 6 LVL un tie, kuri studiju gaitas jau beiguši, varēs biļetes iegādāties, samaksājot 7 LVL. Pasākuma dienā biļešu cena būs 10 LVL.

 

Norises laiks: 22.02.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV