Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

21
Februāris
Ceturtdiena
19:00

Prievīšu Andris un grupa „Līga”

Latvijas 1. rokkafejnīca Reiterna namā
Mārstaļu iela 2/4, Rīga

Ceturtdien, 21. februārī, plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā uz dziesmu vakaru ielūdz dziesminieks Prievīšu Andris ar grupu „Līga”.

Dziesmu vakaram Reiterna namā grupa īpaši gatavojas, gan domājot par koncertprogrammu, gan saaicinot dalībniekus ne tikai no Rīgas, bet arī Liepājas. Grupas sastāvā ceturtdienas vakarā spēlēs Prievīšu Andris (balss, kokles), Solveiga Kaļva (balss), Ēriks Pozemkovskis (balss), Arnolds Kārklis (balss, akustiskā ģitāra, mandolīna, mandočells), Kristaps Sudmalis (elektroģitāra, akustiskā ģitāra), Atis Pelčers (akustiskā basģitāra), Inga Meijere (vijole, balss), Ieva Lavrinoviča (čells), Ieva Vītoliņa (oboja) un Nils Īle (kongas, džamba u.c. perkusijas). 

Repertuāru galvenokārt veido tās vadītāja Prievīšu Andra (Andra Mičuļa) kompozīcijas. Papildus tām repertuārā tiek iekļautas arī atsevišķas Imanta Kalniņa, Johana (Jāņa Vītola), Valda Atāla dziesmas un latviešu tautas dziesmas Prievīšu Andra aranžējumā, kā arī dažādi instrumentāli skaņdarbi. Dziesmu vakarā dzirdēsim arī pirmatskaņojumu Valda Atāla kompozīcijai „Vilka dziesma” grupas „Līga” iestudējumā. 

Ieeja koncertā par ziedojumiem.

 

Norises laiks: 21.02.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV