Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

14
Jūnijs
Piektdiena
20:00

Lana Del Rey

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

14. jūnijā Arēnā Rīga uzstāsies pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija un viena no pieprasītākajām mūziķēm - Lana Del Rey.

Noslēpumainā Lana Del Rey, īstajā vārdā Elizabete Grānta (Elizabeth Grant), ir viena no šī brīža populārākajām amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītājām. Apburot un saviļņojot teju visu pasauli, Lana  Del Rey spīdoši apvieno blūza, soula, indī un džeza mūzikas skanējumus ar pašas sacerētiem dziesmu tekstiem, kas atspoguļo mūziķes apslēptākās emocijas un izjūtas.

Savas muzikālās darbības laikā Lana Del Rey ieguvusi vairākus prestižus apbalvojumus, tostarp 2012.gada Lielbritānijas Brit Awards balvu par labāko starptautisko debiju, MTV mūzikas balvu par labāko alternatīvo performanci, kā arī gada labākās starptautiskās mākslinieces balvu šī gada Brit Awards ceremonijā.  

Lanu del Rey koncertā iesildīs Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Iiris. 

Biļetes uz koncertu nopērkamas „Biļešu Serviss” un „Ticketpro” kasēs un internetā. Pirmās 500 stāvvietu biļetes Positivus.com reģistrētajiem lietotājiem un FBI koncertu kluba biedriem Ls 27.00. Stāvvietu biļetes cena publiskajā tirdzniecībā Ls 29. Sēdvietas no Ls 30 – Ls 37.

Norises laiks: 14.06.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV