Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

15
Marts
Piektdiena
20:00

Wunderzellis

Zirgu Pasts
Dzirnavu iela 46, Rīga

Piektdien, 15. martā, plkst. 20.00 Latvijas Kultūras akadēmijas teātra mājā „Zirgu pasts” notiks urbāni romantisks koncerts „Wunderzellis”.

Urbāni romantisku koncertu piedāvā Latvijas Nacionālās operas solists Armands Siliņš, Nacionālā teātra aktieris Gundars Grasbergs un „Wundertango” - apvienība, kuras pamatā ir kvarteta „Undertango” mūziķi – pianists Mārtiņš Zilberts un vijolnieks Indulis Cintiņš, kuriem pievienojušies akordeoniste Māra Peiseniece, kontrabasists Mareks Auziņš un ģitārists Kaspars Zemītis.  

Koncerta programmā iekļauta latviešu kamermūzika, klasiķi E.Dārziņš, Alfr.Kalniņš, mūsdienu komponisti A.Maskats, R.Kalsons un I.Zemzaris, kā arī mazliet no ne tik klasiskām dziesmām savā interpretācijā no grupu „Gaujarts”, „Suņa stunda” un „DoDo” repertuāra. To visu papildinās Gundara Grasberga, dziesmu tekstu autoru daiļrades iedvesmotas, runātas intermēdijas - dziesmu pieteikumi.

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs, cena 7 LVL: www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 15.03.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV