Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

20
Aprīlis
Sestdiena
19:00

Billy’s Band

Rīgas Kongresu nams
K.Valdemāra iela 5, Rīga, LV-1010

20. aprīlī 19.00 Rīgas Kongresu namā notiks Sanktpēterburgas kulta grupas Billy’s Band jaunā albuma prezentācijas koncerts „Jaunais un vecais”.

Grupa Billy’s Band ir unikāla parādība. Pirmo reizi grupa mūsu galvaspilsētu apmeklēja pirms trim gadiem, kad Rīgā notika Sanktpēterburgas dienas, un uzstādīja sava veida rekordu. Biļetes uz Billy’s Band koncertu izpirka jau tajā pašā dienā, kad tās parādījās pārdošanā. Kritiķi un žurnālisti savās sajūsmas pilnajās recenzijās šo muzikālo priekšnesumu nosauca par „lirisku līdz sāpēm un līdz asarām cietsirdīgu”.

Grupa Billy’s Band un tās dibinātājs Billijs Novaks ir viens no Sanktpēterburgas un Maskavas klubu dzīves spilgtākajiem atklājumiem. Īsā laikā grupa ieguva patiešām īstenu kulta statusu. Interesanti atzīmēt, ka sākumā kvartets Billy’s Band tapa kā „draugiem domāts joks”, andergraund projekts Pēterburgas naktsklubu bohēmiskajiem saietiem. Šobrīd grupa veiksmīgi uzstājas ar vieskoncertiem, piedalās prestižos mūzikas festivālos, uzstājas televīzijā, tanī skaitā tādās programmās kā „Republikas ieguvums”, ko rāda Pirmajā kanālā, nopietni iesaistās teātru projektos. Pašlaik viņu repertuārā ir stilīgi, no visiem pilnīgi atšķirīgi, mūsdienīgu iestudējumu efektiem piesātināti muzikāli teatrāli uzvedumi, tādi kā „Blūzs galvā”, kas savulaik Rīgā izraisīja īstenu furoru un ko muzikanti Latvijas galvaspilsētā atkārtoti rādīs 20. aprīlī.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā.

Norises laiks: 20.04.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV