Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

18
Aprīlis
Ceturtdiena
17:00

Kārļa Kazāka koncertieraksts "Gultnes"

Kino Bize
Kaņepes Kultūras centrs, Skolas 15, Rīga

18. aprīlī plkst. 17.00 un 19.00 kinoteātris „Kino Bize” piedāvā noskatīties Kārļa Kazāka albuma „Gultnes” atvēršanas koncerta Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē videoierakstu.

11. janvārī ar vienīgo koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī tika atvērts Kārļa Kazāka jaunākais dziesmu albums „Gultnes”. Gultnes kā sen zināma un lēni mainīga telpa rāmam plūdumam, vai jaunatklātas un no jauna veidotas gultnes – tādas ir Kārļa Kazāka dziesmas, kurās attapušās mūziķa sarunas, sajūtas un pašplūsma. Kopā ar cilvēkiem, kas spēj šīs sarunas izkrāsot un padarīt īstas, tapis mūziķa trešais ieraksts „Gultnes” – dāvana ikvienam savu gultņu meklētājam.

Biļetes pieejamas pasākuma vietā. Vietu skaits kinoteātrī ir ierobežots, tāpēc ieteicams biļetes iegādāties savlaicīgi. Ieejas maksa: 3 Ls, skolniekiem, studentiem un senioriem – 2.50 Ls.

Norises laiks: 18.04.2013. 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV