Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Pasākumi

25
Aprīlis
Ceturtdiena
19:00

Minga rēgi

Depo
Vaļņu iela 32, Rīga

25. aprīlī plkst.19.00 klubā "Depo" tiks demonstrēta Teātra TT izrāde "Minga rēgi".

Latviešu teātrī reti rodas patiesi jaunu cilvēku stāsti – „Minga rēgi” tādi ir. Šis ir kriminālstāsts, kurā gluži parasti Latvijas mazpilsētas jaunieši nogalina savu biedru, bet vēlāk nespēj nedz notikušo skaidrot, nedz apjaust sava nodarījuma smagumu, un to, ko nodarījuši paši sev. Kā tikt ar šo dzīvi galā pašiem, ja tuvumā nav neviena, kam atklāt savas problēmas?

Jau vairākus gadus visa Latvija pazīst Rūdolfu Mingu (Miķelsonu) – puisi, kurš ar apbrīnojamu mērķtiecību veido filmas un par kuru uzņemta godalgota dokumentālā filma „Kā tev klājas, Rūdolf Ming?”. Taču Rūdolfs nav apstājies un turpina veidot jaunu filmu pēc paša sarakstīta scenārija – „Ļaunuma atspulgs”. Izrāde „Minga rēgi” balstīta uz šīs filmas scenārija. Stāsts ir neticami precīzs mūsdienu mazpilsētas jaunatnes dzīves atspulgs, kuru pats tās autors ir pacietīgi pētījis. 

Režisors – Lauris Gundars. Lomās - Laura Zunda, Jurģis Spulenieks, Kristaps Ķeselis (Latvijas Kultūras akadēmijas 2013.gada izlaiduma aktieru kursa studenti).

Biļetes uz izrādi nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Vakarā - Indie Rock n Rolla. Ieeja bez maksas

Norises laiks: 25.04.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV