Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Pasākumi

13
Jūlijs
Sestdiena
15:00

Senās mūzikas festivāla Rundāles diena

Rundāles pils
Pilsrundāle, Rundāles pagasts, Rundāles novads, LV 3921, Latvija

13. jūlijā plkst. 15.00 Rundāles pilī Senās mūzikas festivāla Rundāles dienu ievadīs koncertuzvedums bērniem „Pasaka par kurpnieksievu un zelta kurpēm” pils Baltajā zālē. Muzikālajā pasakas uzvedumā bērnus priecēs krāšņi tērpi, skaistas senās mūzikas skaņas un deju raksti baroka deju grupas un baleta studijas „Freska” solistu izpildījumā. Kurpnieksievas lomā iejutīsies dziedātāja Ieva Parša. 

Plkst. 18.00 Rundāles pils Baltajā zālē spēlēs baroka orķestris Collegium musicum Rīga diriģenta Māra Kupča vadībā. 

Plkst. 20.00 priecēs slavenais itāļu vijolnieks Rikardo Mināzi – izcils vēsturiskā atskaņojuma lietpratējs, nevaldāmas fantāzijas un dāsna skatuves šarma īpašnieks. Koncertā „Itāļu baroka šedevri” Rikardo Mināzi spēlēs kopā ar Sinfonietta Rīga.

Senās mūzikas festivāla noslēguma koncertā „Kremerata Baltica. Baroka svētki pils dārzā” pl. 22.00 dzirdēsim Mario Brunello kaismīgo, daiļi piesātināto čella spēli, kuru iepazinām pagājušajā vasarā Kremerata Baltica festivāla koncertos. Brunello un orķestra Kremerata Baltica fantastisko saspēli baudīsim dzīvespriecīgā Bokerīni, Haidna un Tēlemaņa mūzikas programmā.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs.

„Latvijas Koncerti” sadarbībā ar „Skaisto skatu” aģentūru 13. jūlijā nodrošinās tūristu klases autobusu  braucienam uz Rundāles pili un no Rundāles pils. Pieteikšanās pa tālruni 67221767, 26415127.

Norises laiks: 13.07.2013. 15:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV