Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

13
Jūnijs
Ceturtdiena
20:00

Rīgas festivāls: Sitaminstrumentu zvaigznes

Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs
Uzvaras bulvāris 2/4, Rīga

Rīgas festivāla ietvaros 13. jūnijā plkst. 20.00 Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā unikālā koncertā “Sitaminstrumentu zvaigznes” vienkopus dzirdēsim izcilākos Latvijas sitaminstrumentālistu virtuozus – Edgaru Saksonu, Rihardu Zaļupi, Elīnu Endzeli, Miku Bāliņu un Elviju Endeli.

Viena no programmas naglām būs minimālisma granda Stīva Reiha Sekstets četriem sitējiem un diviem pianistiem ar raksturīgajiem skaņuviļņu uzplūdiem un atplūdiem. Būs arī viena no slavenākajiem 20. gadsimta modernistiem, grieķu komponista Janna Ksenaka opuss Rebounds B un Okho. Dzirdēsim Morisa Ravela mirdzošo sveicienu saullēktam Alborada del Gracioso, sava amata lietpratēju Nebojšas Jovana Živkoviča un Ekharda Kopecka skaņdarbi. Programmā iekļauts arī latviešu mūzikas paraugs – Riharda Zaļupes koncerts Landscape of Quetzalcoatl. 

Biļetes uz koncertu pieejamas visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 13.06.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV