Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi

1
Jūnijs
Sestdiena
18:00

Etīžu teātris Nerten

Eduarda Smiļģa teātra muzejs
E.Smiļģa iela 37/39, Rīga, Latvija, LV-1002

Sestdien, 1. jūnijā, plkst.18:00 Eduarda Smiļģa Teātra muzejā ar izrādi viesosies etīžu teātris Nerten, noslēdzort Vidzemes tūri.  

Teātrī kā režisori, dramaturgi un aktieri darbojas Svens Kuzmins, Normunds Zālamans un Toms Treibergs. Nerten izrādes sastāv no iestudētām miniatūrām, kuras var dēvēt par etīdēm. Līdz ar to iezīmējas galvenā atšķirība no improvizācijas teātriem, kuri notiekošo uz skatuves ģenerē spontāni uz vietas. Tāpat izrādē netiek iesaistīti skatītāji, viņu uzdevums, kā cer teātra veidotāji, ir saturīgi pavadīt laiku pacilātā atmosfērā. Teātra veidotāji uzskata, ka nav komedianti, vienlaikus respektējot šī apzīmējuma statusu. Izrādei jāaicina skatītāja uzmanībai iesaistīties dažādās omās, te cenšoties sagādāt pārdomu un skumju momentu, te – aizraut ar asprātību un civilizētās robežās ietvertu neprātu. 

Norises laiks: 01.06.2013. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV