Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

22
Jūnijs
Sestdiena
21:30

Rodam Raunas novadā: Klusās mūzikas koncerts

Drusti
Drustu novads, Cēsu rajons

22. un 23. jūnijā bijušā Cēsu rajona Drustu un Raunas ciemos gaidāms kultūras un lauksaimniecības festivāls "Rodam Raunas novadā". Festivālu atklās "Klusās mūzikas koncerts", kas notiks sestdien, 22. jūnijā, Drustu ciema Ozolkalnā pie Krogus ezera. 

Ieskatu latviešu tautas mūzikas bagātībās un mūsdienu folkloras kopu tradīcijā sniegs "Laiva". Koncertā uzstāsies dziesminieks Kaspars Dimiters. Latviešu sabiedrībai neierasti atklātie dziesmu teksti no mākslinieka gan atgrūduši, gan viņam piesaistījuši dažādu paaudžu klausītājus. Mūža garumā K. Dimiters no apkārtējiem nav slēpis, kā pārmaiņus meklējis, maldījies, atradis un atkal svārstījies dzīves un radošā darba līkločos. Tieši šie nesaudzīgie meklējumi, šķiet, ļāvuši sarakstīt tādus šedevrus kā Glāze ūdens un Ēdīsim plūmes.

Savukārt rāmāku noskaņu un dabas vērojumus piedāvās Mikus Straume. Koncerta ceturtais mākslinieks būs Uģis Prauliņš. 

"Klusās mūzikas koncerta" sākums paredzēts pulksten 21.30. Festivāla rīkotāji solījuši sagādāt zemeņu ievārījumu, pienu un maizi, savukārt klausītājiem līdzi lūdz paņemt segu sēdēšanai uz zemes. 

Pie koncerta norises vietas būs iekārtotas arī telts vietas, par kuru izmantošanu nebūs jāmaksā. 

Ieeja koncertā par simboliskiem ziedojumiem atbilstoši klausītāja vēlmēm.

Norises laiks: 22.06.2013. 21:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV