Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

23
Jūnijs
Svētdiena
18:00

Līgo Svētki Ratniekos

Latvijas Universitātes atpūtas komplekss Ratnieki
Līgatnes pagasts, Līgatnes novads

23. jūnijā  Latvijas Universitātes sporta un atpūtas kompleksā „Ratnieki” tiks sagaidīts īstens Jāņu vakars lauku sētā. Tiek aicināts ikviens, kas vēlas šos svētkus izbaudīt latviskā garā un atklāt vakaru, kas sevī slēpj gan maģisko Saules ritu miju, gan cilvēku enerģiju mijiedarbības augstāko punktu.

Jau no plkst. 18.00 viesiem būs iespēja līdzdarboties neaizmirstamās Jāņu aktivitātēs un, turpinot latviskās tradīcijas, viesi tiks iesaistīti tādās latviskās nodarbēs kā lauku sētas pušķošanā, vainagu un ozolu vītņu pīšanā.

Šajā vakarā varēsiet atklāt kāda maģija un spēks slēpjas tādās aktivitātēs kā apdziedāšanās, cepšanās, spēka danču diešana. Kopā daudzināsim Līgas un Jāņus, veiksim veiksmes rituālus un izbaudīsim astoņu ugunskuru spēku. Gluži kā agrākos laikos, Jāņu vakarā neiztikt bez aplīgošanas un sadziedāšanās, danču un rotaļu mācīšanās un izrādīšanās. Tiem, kuriem vakars izvērtīsies par karstu, tiks atvēlēta vieta zāļu hospitālī.

Plkst. 21.30 sāksies īsta zaļumballe lielajā siena šķūnī ar grupu „Trešā brigāde”, kas garantēs vispārēju jautrību un virzītu vadību. Savukārt pusnaktī sāksies vismaģiskākās aktivitātes – 2. pliko skrējiens miglas tērpos, rūnu likšana un zīlēšana. Tiem, kas vēlēsies atvilkt elpu labiekārtos numuriņos, klētsaugšā, ābeļdārzā vai pie pakša ir iespēja rezervēt sev naktsmītni.

Papildus informācija par tālruni 29158821, pieteikumus (arī viesnīcai) gaidīsim uz epastu labapuse@gmail.com.

Norises laiks: 23.06.2013. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV