Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pasākumi

19
Jūlijs
Piektdiena
20:00

Platekrāna vakars

Kalnciema kvartāls
Kalnciema iela 37, Kalnciema un Melnsila ielu krustojums, Rīga

19. jūlijā plkst. 20:00 Kalnciema kvartālā tiks demonstrēta Tima Bērtona animācijas filma "Frankenkrancis"/ Frankenweenie (2012).

Tima Bērtona animācijas filma "Frankenkrancis" ir stāsts par mazu zēnu, kura labākais draugs un rotaļu biedrs ir sunītis Spārkijs. Pēc tam, kad suns nelaimes gadījumā iet bojā, Viktors sāk iedziļināties mācību vielā zinātnes stundās, apņēmības pilns savu mīluli atdzīvināt. Kad tas izdodas, arī viņa klasesbiedri cenšas noskaidrot, kā tas darāms. Tomēr gan zēni, gan visi pilsētiņas iedzīvotāji drīz vien saprot, ka šādi eksperimenti var būt bīstami.

Izcilā amerikāņu režisora Tima Bērtona filma „Frankenkrancis”  piedāvā šķietami netradicionālu skatījumu uz to, kādai jābūt “bērnu auditorijai domātai filmai”  (krāsainai, optmiskai, mīļai un pūkainai….)  Frankenkrancis ir absolūti pretēja – melnbalta, šķietami drūma un melnā humora piestrāvota. Tā vienlaikus ir veltījums paša Tima Bērtona agrīnajam darbam – īsmetrāžas filmiņai par mirušu un atdzīvinātu sunīti, gan arī šausmu filmu klasikai.

Lomās: Martin Landau, Christopher Lee, Martin Short, Winona Ryder, Catherine O'Hara. 

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

21.30 Beach Boys Live at Knebworth koncerta ieraksts.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Ieeja bez maksas.

Norises laiks: 19.07.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV