Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pasākumi

2
Marts
Svētdiena
20:00

Depeche Mode

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

2. martā “Arēnā Rīga” jaunās koncertturnejas ziemas posma ietvaros uzstāsies grupa Depeche Mode. “The Delta Machine Winter Tour” laikā grupa Baltijā uzstāsies tikai vienu reizi. 

“Delta Machine” ir grupas 13. studijas albums, un tā oriģinālais skanējums iemantojis gan mūzikas kritiķu, gan fanu atzinību. Albuma singli “Heaven” un “Soothe My Soul” kļuvuši par Nr. 1 hitiem arī Latvijas vadošo radiostaciju hitparādēs. Daudzi mūzikas apskatnieki uzsver, ka “Delta Machine” ir labākais un spēcīgākais grupas veikums pēc leģendārā “Violator” ieraksta.

“Depeche Mode” ar vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu ierakstu kopiju ir panākumiem bagātākā elektroniskās mūzikas grupa vēsturē. Jau pirms daudziem gadiem iemantojusi kulta grupas statusu, “Depeche Mode” mūzika kalpo par iedvesmas avotu neskaitāmām mūziķu apvienībām. Britu mūzikas žurnāls “Q” nodēvējis “Depeche Mode” par visu laiku populārāko elektroniskās mūzikas grupu un iekļāvis to “50 grupas, kas mainījušas pasauli” sarakstā.

Biļetes uz “Depeche Mode” koncertu pieejamas www.ticketpro.lv un “Ticketpro” biļešu kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Sky&More”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Olimpia”, “Maxima XX”, “Maxima XXX”, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi “Alfa””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā, “Rimi” Stirnu ielā, “Rimi “Galerija Azur”” informācijas centros u.c. Biļešu cenas: stāvvieta – Ls 30, fanu zonas biļete – Ls 59, sēdvietu cenas – no Ls 30 līdz 50.

Norises laiks: 02.03.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV