Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Pasākumi

1
Augusts
Ceturtdiena
23:00

Autorkino vakars

Rīgas Doms
Doma laukums 1, Rīga

1. augustā plkst. 23:00 uz brīvdabas ekrāna  Rīgas Doma dārzā būs iespējams noskatīties trīs Latvijas jauno režisoru 2012. gadā tapušās spēles īsfilmas.

Īsfilma „Vējš pelēkās priedes nolauza” ir sajūtu stāsts. Par lietām, kuras neliek mierā, līdz ļaujoties domām un pašsajūtām mēs sākam rīkoties, darīt ar tām kaut ko.

Filma „Siltums” ir stāsts par to kā mazs cilvēks uztver un saprot nāvi, kad to novēro pirmo reizi. Autobiogrāfisks, smeldzīgu noskaņu ekranizējums par zēnu un pieaugušajiem līdzās.

Lienes Lindes filma „Četri mielasti” ir redzams dzīves ritējums. Viena ģimene vienā dzīvoklī tradicionāli rīkotā mielastā, bet mainoties laikam. Izmainoties tuvumam, tālumam divpadsmit gadu periodā. Filma par jaunu vai vecu gadu.

Ieeja kino vakaros bez maksas. Siltumam un pilnīgam mieram, organizatori iesaka līdzi ņemt pledu un karstu dzērienu termosā vai siltumkrūzē.

Norises laiks: 01.08.2013. 23:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV