Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Pasākumi

24
Augusts
Sestdiena
12:00

Via Baltica

Kuldīgas pilsētas estrāde
Pētera iela, Kuldīga, Kuldīgas nov.

 

24. augustā plkst. 12.00 Kuldīgas pilsētas dārzā festivāla Via Baltica ietvaros metāla pūšmainstrumentu kvintets „5-atā” aicina uz Piknika koncertu klausīties populāru tautasdziesmu apdares un izklaidējošu Latviešu autoru mūziku. Plkst. 14.00 Kuldīgas Mākslas namā koncertā Kurzemes skaņas uzstāsies Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķi – Kurland Quintet kopā ar pianisti Agnesi Egliņu, atskaņojot ar Kurzemi saistītu komponistu darbus. Plkst 16.00 Kuldīgas Domes zālē muzicēs jau pieminētais Čaikovska stīgu kvartets. Festivāla diena Kuldīgā noslēgsies ar koncertu Dāvida dziesmas Sv. Katrīnas baznīcā. Soprāns Kristīne Gailīte, saksofonists Artis Sīmanis un ērģelniece Kristīne Adamaite atskaņos programmu no tāda paša nosaukuma kompaktdiska, kas izpelnījesies augstu kritiķu vērtējumu.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Skolēniem, studentiem un pensionāriem ir atlaides. Bērniem līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja maksas koncertos ir par brīvu. 

Norises laiks: 24.08.2013. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV