Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

22
Augusts
Ceturtdiena
20:00

The Rolling Stones koncertieraksts

Splendid Palace
Elizabetes iela 61, Rīga

22. augustā plkst. 20.00 kinoteātrī Splendid Palace tiks demonstrēts grupas The Rolling Stones koncertieraksts.

The Rolling Stones, rokenrola ikonas, kuras ir definējušas radošumu, uzdrīkstēšanos un izturību jau 50 gadu garumā, ir iemūžinātas jaunā, kaleidoskopiskā filmā, kurā dokumentēti grupas piecdesmit gadu desmitu darbības neticamo piedzīvojumu nozīmīgākie periodi. “Crossfire Hurricane” režisors Brets Morgens (Brett Morgen), kurš ir arī filmas scenārija autors un producents, ir nodrošinājis ievērības cienīgu, jaunu perspektīvu uz “The Rolling Stones” nesalīdzināmo ceļojumu no depresīviem, nomāktiem tīņiem 60.-to gadu sākumā līdz pat roka karaļu godībai gandrīz piecu dekāžu garumā.

Kā pirmajai rokgrupai, kas sasniegusi 50 gadu atzīmi un globālu atpazīstamu, lielāku kā jebkad līdz šim, filma kombinē sevī lielu apjomu vēsturisko kadru, lielu daļu no tiem iepriekš neredzētu, ar mūsdienu komentāriem no Mika Džegera (Mick Jagger), Kīta Ričardsa (Keith Richards), Čārlija Vatsa (Charlie Watts), Ronija Vuda (Ronnie Wood) un kādreizējiem grupas biedriem Bila Vaimena (Bill Wyman) un Mika Teilora (Mick Taylor). Laikam līdzi ritošas intervijas, daudzpusīgs dzīvo uzstāšanos materiāls un jaunumu arhīvs piešķir filmai patiesi kinētisku auru un bez tabu pieeju.

Ieeja: 5.00 Ls. Biļetes nopērkamas kino „Splendid Palace” kasē, kā arī www.splendidpalace.lv un www.bilesuserviss.lv.

Norises laiks: 22.08.2013. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV