Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

26
Janvāris
Svētdiena
13:00

Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncerti Citā©

Dailes teātris
Brīvības iela 75, LV-1001, Rīga, Latvija

26. janvārī plkst. 13:00 un 18:00 Dailes teātra Lielajā zālē notiks Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncerti Citā©.

Koncertprogrammu veidos trešā studijas albuma dziesmu pirmatskaņojumi. Dziesmas, kuru radīšanas procesā Kārlis Lācis un Intars Busulis iedvesmojušies no klasiskās mūzikas tēmām, saaužot tās ar pašu redzējumu un atrodot to, kas tuvs un saistošs šodienas mūzikas gardēžiem.

Izskanēs arī klausītāju jau iemīļotās dziesmas "Bēbīšu maršs" un "Viss ir iespējams". Līdzās jaunumiem koncertā izskanēs iemīļotākās kompozīcijas no iepriekšējiem Intara albumiem „Kino” un „Akts”, kā arī neiztrūkstoši tiks izpildīta kāda no maestro Raimonda Paula dziesmām. Kā atzīst mūziķi, līdz novembrim laiks vēl ir, tādēļ tiks izdomāta un iekļauta koncerta programmā vēl kāda rozīnīte. 

Koncertā piedalīsies Abonementa orķestris - Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols un Gints Pabērzs, kā arī meiteņu trio "Ladies Sweet".

Koncerts notiks divās daļās.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un  www.bilesuparadize.lv.

Norises laiks: 26.01.2014. 13:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV