Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasākumi

28
Jūnijs
Sestdiena
19:00

Jānim Peteram – 75 / No Jāņiem līdz Pēteriem

Arēna Rīga
Skanstes iela 21, Rīga, LV 1013

28. jūnijā plkst. 19:00 Arēnā Rīga notiks grandioza koncertprogramma "Jānim Peteram – 75 / No Jāņiem līdz Pēteriem", kurā divdaļīgā koncertā tiks izdziedātas skaistākās dažādu komponistu (R.Paula, I.Vīgnera, M.Brauna, U.Stabulnieka, V.Zilvera, J.Strazda u.c.) dziesmas ar Jāņa Petera dzeju.

Pirmajā daļā kopā ar Latvijā iemīļotiem izpildītājiem atsauksim atmiņā populāras estrādes, teātra un kino melodijas, bet otrajā daļā, piedaloties dažādiem koriem un solistiem, izdziedāsim „zelta klasiku” un dziesmas no koru repertuāra. 

Koncertā piedalīsies Igo, Ance Krauze, Ingus Pētersons, Viktors Lapčenoks, Aija Andrejeva, Andris Ērglis, Dainis Skutelis, Dita Lūriņa, Niks Matvejevs, Liene Šomase, Atis Auzāns, Jānis Paukštello, Dzeguzīte, jauniešu kori un citi izpildītāji. Uz skatuves kāps arī  maestro Raimonds Pauls, komponisti Mārtiņš Brauns un Valdis Zilvers, dziesmām jaunos Jāņa Strazda aranžējumos, instrumentālās grupas, solistu un 500 koristu izpildījumā diriģenta Inta Teterovska virsvadībā atkal iegūstot jaunu elpu un skanējumu.

Koncertā, caurvijoties videokadriem un fotoatmiņām no Jāņa Petera radošā darba un dzīves gājuma, skanēs arī dzeja paša gaviļnieka izpildījumā, bet pāri visam - dziesmas gan no pagājušā gadsimta 70.gadiem, atmodas laika un arī pēdējos gados paveiktā, gan teātra izrādēm.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs, cena: 10.00 - 43.00 euro.

Norises laiks: 28.06.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV