Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

24
Augusts
Sestdiena
19:00

Uzcel savu baznīcu!

Bruknas muiža
Dāviņu pagasts, Bauskas novads, LV-3929

Sestdien, 24.augustā, Bruknas muižas dārzā plkst.19.00 notiks labdarības akcijas "Uzcel savu baznīcu!" lielkoncerts. Ziedojot savu talantu, laiku un prasmes, koncertā piedalīsies mūziķi Raimonds Tiguls, Kristīne Kārkle-Puriņa, Artis Gāga, Kristaps Vanadziņš, Edvīns Ozols un Andris Buiķis, dziesminieks Kāris Kazāks, dziedātāja Aija Andrejeva, Mārtiņš Burke -Burkevics, Dūdumu ģimene, grupas „Lady’s Sweet”, „Putnu balle”, Intars Busulis, Kārlis Lācis un Kārļa Būmeistera muzikālais projekts "Matters", kā arī liepājnieku apvienība „Willow Farm”. 

Ieeja Bruknas muižā būs atvērta jau no plkst.16.00. 

Arī šogad apmeklētāji tiks aicināti būt klātesoši radošiem procesiem pie cepļa, kur dienasgaismu ieraudzīs Latgales "Pūdnīku skūlas" keramiķa Ēvalda Vasiļevska vadībā gatavotie trauki. Atjaunotajā Bruknas muižā ikviens apmeklētājs varēs baudīt kino. Būs iegādājams Bruknas muižas saimnieču gatavotais cienasts. Apskatei tiks atvērtas Bruknas muižas ļaužu rokām atjaunotās telpas un izveidotais gleznainais dārzs. 

Ieeja pasākumā pret ziedojuma kartēm, kuras 3, 5 un 10 latu apmērā iegādājamas visās Biļešu paradīzes kasēs, mājas lapā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms pasākuma notikuma vietā. 

Norises laiks: 24.08.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV