Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

12
Oktobris
Sestdiena
19:00

Māksla+Komunikācija 2013 noslēguma koncerts

Spīķeru koncertzāle
Maskavas iela 4, korp. 1, Rīga

12. oktobrī plkst. 19.00 Spīķeru koncertzālē festivāla “Māksla+Komunikācija 2013” noslēguma koncerta ietvaros ar audiovizuālu performanci “Fizikāls” (Physical) Spīķeru koncertzālē uzstāsies pazīstamie kanādiešu elektroniskās mūzikas mākslinieki Metjū Bīdermans un Alens Tibols.         

Performance “Fizikāls” publikai sniegs iespēju ielūkoties uztveres robežzonās, pievēršoties skaņu un attēlu uztveres fizikālajai iedabai un izaicinot līdzšinējos priekšstatus par cilvēka maņu iedalījumu uztveres procesā. Performancē pielietotās tehnikas radīs neparastu pieredzi acīm un ausīm, izvirzot jautājumu: kur noris uztvere? – cilvēka galvā, acīs vai ausīs? Varbūt ārpus tām?

Koncertā piedalīsies arī citi mūziķi un skaņu mākslinieki – izcilais amerikāņu komponists un akordeonists Maikls Senšerijs, viens no šī brīža aktuālākajiem britu elektroniskās mūzikas pārstāvjiem Teo Bērts, itāļu izcelsmes šveiciešu skaņu mākslinieks Luka Forkuči, latviešu video mākslinieki Irīna Špičaka, Krišjānis Rijnieks un skaņu mākslinieks Platons Buravickis.

Biļetes uz koncertu ir nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6761. Biļetes cena:  7 Ls, studentiem, skolēniem un pensionāriem – 3,50 Ls.

Norises laiks: 12.10.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV