Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

5
Oktobris
Sestdiena
21:00

Drūmvakar, Rīga II!

Latvijas 1. rokkafejnīca Reiterna namā
Mārstaļu iela 2/4, Rīga

Sestdien, 5. oktobrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā notiks „Drūmvakar, Rīga II!”.

Smagnējākas rudens mūzikas pasākums šogad piedāvās vairāk elektroniskas un industriālas noskaņas, neaizmirstot par smagumu un melanholiju. Šogad pasākumā apvienojušies mūziķi no Norvēģijas, Zviedrijas un visām trim Baltijas valstīm. 

Koncertā spēlēs Dominanz – mūsdienīga un enerģiski spēcīga grupa no Norvēģijas, goth rock/metal grupa Myrah no Zviedrijas,  black metal grupa no Lietuvas Luctus, Evestus – alternatīvs post-industriāls elektroniskais roks jeb, īsāk sakot, elktro kabarē no Igaunijas, pasaulē zināmākā pašmāju doom / death metal žanra grupa Frailty un nepieradināta dekadentiskā rokenrola ansamblis Apēdājs.

Papildus par tumšo noskaņu gādās „Naktsputni Dejo” dīdžeji dj Ruta un dj Kra, kā arī vairāk industriālās skaņās palīdzēs iejusties dj SKD.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/350

Pirmās biļetes pa 4 LVL, no 15. septembra – 6 LVL, pasākuma dienā – 9 LVL. 

Pasākuma „Antithesis III” biļešu īpašniekiem, kā solīts, biļete par 1 LVL lētāk – 3 LVL, uzrādot izdrukātu, „Antithesis III” biļeti kopā ar „Dūmvakar, Rīga II” biļeti pie ieejas pasākumā.

Norises laiks: 05.10.2013. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV