Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pasākumi

26
Oktobris
Sestdiena
19:30

Džūlija Holtere

Kultūras pils Ziemeļblāzma
Ziemeļblāzmas iela 36, Rīga

26. oktobrī plkst. 19:30 kultūras pilī „Ziemeļblāzma” koncertu kopā ar savu grupu sniegs augsti vērtētā amerikāņu avangarda popmūzikas dziedātāja Džūlija Holtere.

Priekšnesums notiks festivāla Skaņu Mežs 2013 pirmspēdējā koncertvakara ietvaros.

Losandželosā dzīvojošā Džūlija Holtere ir piesaistījusi uzmanību ar neparasto spēju radīt inteliģentu popmūziku, sakausējot sintīpopu un indie ar elektronisko un laikmetīgo mūziku, kā arī ietekmīgā komponista un teorētiķa Džona Keidža idejām, netradicionāliem skanējumiem un smalki izvērstām iedvesmām no antīkās literatūras un agrīnā kino laukiem. 

Džūlijas Holteres uzstāšanās Skaņu Meža koncertā tiks papildināta ar dzejas/mūzikas projekta „Vārdrūme” prezentāciju, kā arī japāņu rokmūziķa, improvizētāja un trokšņotāja Keidži Haino psihedēliskā noizroka grupas Fushitsusha uzstāšanos.

Biļetes uz koncertu ir iespējams iegādāties „Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās (www.bilesuserviss.lv). Sākotnēji biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 7 Ls, taču vēlāk pieaugs līdz 10 Ls. 

Norises laiks: 26.10.2013. 19:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV