Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

21
Septembris
Sestdiena
13:00

Liepājas Ērģeļmūzikas festivāla atklāšanas koncerts

Liepājas Svētās Trīsvienības katedrāle
Lielā iela 9, Liepāja, LV 3401

21. septembrī plkst. 13.00 Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē notiks Liepājas Ērģeļmūzikas festivāla atklāšanas koncerts. Šogad festivāls tiks atklāts ar oriģinālporgrammu bērnu un jauniešu auditorijai. Ērģelniece Kristīne Adamaite kopā ar Liepājas Simfoniskā orķestra flautistu Reini Lapu, ģitāristu Kasparu Zemīti un muzikoloģi Karinu Bērziņu aicina uz koncertu „Ērgēļmeža pasakas”. Šis ir stāsts par zēnu Tomu, kuram patīk visu savu laiku pavadīt pie datora. Izrādās, dators piedāvā arī daudz ko lietderīgu. Toms sāk meklēt visu, ko spēj atrast par ērģelēm, nonākot Ērģeļmeža pasakā. Tajā satiksim gan Meža ķēniņu un ķēniņdēlu, gan princesi tornī un ganiņu, piedzīvosim arī negaisu un ķēniņdēla zirga auļus. 

Par ieejas biļeti koncertā derēs paša radīts zīmējums, dzejolis, stāsts, skaņdarbs vai pasaka par ērģelēm vai Ls 2 pieaugušajiem, Ls 1 bērniem un jauniešiem līdz 18. g. vecumam.

Norises laiks: 21.09.2013. 13:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV