Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

22
Septembris
Svētdiena
18:00

Liepājas Ērģeļmūzikas festivāls: Starp divām pasaulēm

Liepājas Svētās Trīsvienības katedrāle
Lielā iela 9, Liepāja, LV 3401

Svētdien, 22. septembrī, plkst. 18.00 Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē Liepājas Ērģeļmūzikas festivāla ietvaros koncertu „Starp divām pasaulēm” sagatavojis ērģelnieks Aigars Reinis, talkā aicinot sitaminstrumentu lielisko pārvaldītāju Elīnu Endzeli un Lielās mūzikas balvas laureāti Ievu Ezerieti, kuras unikālā soprāna balss labi pazīstama gan Latvijā, gan aiz tās robežām. Koncertā satiksies minimālisms ar melodismu, krāsainību un dzirkstošu vitalitāti. Vēlme apvienot ērģeļu skaņu un sitaminstrumentu ekspresiju, iedvesmojusi arī latviešu komponistus radīt skaņdarbus šādam sastāvam. Programmā dzirdēsim Marģera Zariņa, Dzintras Kurmes – Gedroicas, Riharda Dubras, Johana Sebastiana Baha, Keiko Abes, Džačinto Šelsi skaņdarbus.

Biļešu cenas uz koncertu ir Ls 3, skolēniem, studentiem, pensionāriem – Ls 2. Bērniem līdz 7 gadu vecumam - par brīvu. Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs, internetā www.bilesuparadize.lv un stundu pirms koncerta tā norises vietā. 

Norises laiks: 22.09.2013. 18:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV