Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pasākumi

20
Septembris
Piektdiena
19:00

Liepājas Simfoniskā orķestra sezonas atklāšana

Liepājas Latviešu Biedrības nams
Rožu laukums 5/6, Liepāja, LV-3401

20.septembrī plkst.19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā atklās savu 133.koncertsezonu. Kopā ar Rīgas Saksafonu kvartetu tiks pirmatskaņots Riharda Zaļupes Sestais Liepājas koncerts.

Liepājas Simfoniskais orķestris koncertsezonu iesāks tieši ar latviešu mūzikas patriarha slaveno sacerējumu „Dramatisko uvertīru” – vienu no Vītola spožākajiem simfoniskajiem opusiem. 

Īpaša dāvana klausītājiem sezonas atklāšanā būs Riharda Zaļupes rakstītā Sestā Liepājas koncerta pirmatskaņojums. Sestā Liepājas koncerta pirmatskaņojumā piedalīsies Rīgas Saksofonu kvartets (Arvīds Kazlausks, Artis Sīmanis, Ainars Šablovskis un Gints Pabērzs) – prominenta mākslinieciska vienība, kas ir starptautiski atpazīstama un ar ļoti plašu koncertu ģeogrāfiju, kā arī Liepājas spožākais koris „Laiks”.

Savukārt koncerta noslēgumā klausītājiem būs iespēja baudīt Bēthovena Piekto jeb Liktens simfoniju – vienu no klasiskās mūzikas populārākajām kompozīcijām. 

Biļetes uz koncertu var iegādāties visās „Biļešu Paradīzes” kasēs. 

Norises laiks: 20.09.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV