Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasākumi

26
Janvāris
Svētdiena
20:00

Simple Minds

Palladium
Marijas iela 21 (ieeja no Pērses ielas), Rīga

26. janvārī koncertzālē “Palladium” uzstāsies viena no veiksmīgākajām Apvienotās Karalistes (UK) grupām “Simple Minds”. 

Koncertā grupa piedāvās visaptverošu ieskatu savā 35 gadus ilgajā daiļradē koncerttūres “Greatest Hits Live” ietvaros. Dinamiskas attīstības un ražīgu skaņdarbu izveides rezultātā “Simple Minds” pieskaitāma pie “The Cure”, “The Psychedelic Furs”, “Joy Division” un “New Order” mūziķu paaudzes. 

Nosaukti par godu So simple minded, kas ir Deivida Bovija 1972. gada skaņdarba „The Jean Genie” teksts, “Simple Minds” attīstījās no Džima Kerra (Jim Kerr) un Čārlija Burčhila (Charlie Burchill) 1977. gada izveidotās pank grupas “Johnny & the Self Abusers”. Drīz vien grupa tika pārsaukta par  “Simple Minds”, un tās kodolam pievienojās basists Dereks Forbs (Derek Forbes), bundzinieks Brainens Makgī (Brian McGee) un taustiņinstrumentālists Miks Maknīls (Mick MacNeil). Kopā grupa virzījās tumšāka un noskaņotāka skanējuma meklējumos, smeļoties melodiskas iedvesmas no “The Velvet Underground”, kā arī “The Krautrock of Can”, “Kraftwerk” un “Neu!“.

Uz “Palladium” skatuves kāps Džims Kerrs, Čārlijs Burčhils, Mels Gejnors (Mel Gaynor), Endijs Gilepsijs (Andy Gillespie) un Geds Graims (Ged Grimes).

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.palladium.lv un visās “Biļešu Serviss” kasēs. Biļetes cena, sākot no LVL 33. 

Norises laiks: 26.01.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV