Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

28
Septembris
Sestdiena
16:00

JVLMA Simfoniskā orķestra sezonas atklāšanas koncerts

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija
Kr. Barona iela 1, Rīga, LV-1050

Sestdien, 28. septembrī, plkst. 16.00 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestris mūzikas interesentus aicina uz sezonas atklāšanas koncertu „Jāzepa Vītola zīmē”, kas notiks JVLMA Lielajā zālē. 

Koncerts būs veltījums Mūzikas akadēmijas Patriarham – Jāzepam Vītolam 150. gadadienā.

Programmā iekļauti Jāzepa Vītola uvertīra „Sprīdītis”, Ādolfa Skultes simfoniskais tēlojums „Viļņi”, Ādolfa Ābeles simfoniskās miniatūras (Simfonisks dzejolis „Vīzija” un meditācija simfoniskajam orķestrim „Vientulībā”) un Jāņa Ivanova Pirmā simfonija.

Koncerts būs arī īsta JVLMA simfoniskā orķestra katedras mācībspēku parāde, jo pie diriģenta pults stāsies Imants Resnis, Mārtiņš Ozoliņš, Viesturs Gailis un Andris Vecumnieks. 

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī stundu pirms koncerta tā norises vietā. Biļetes cena Ls 3; pensionāriem, studentiem, skolēniem, uzrādot apliecības – Ls 1.   

Norises laiks: 28.09.2013. 16:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV