Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

25
Oktobris
Piektdiena
19:00

Izrāde “...lai gadījums kļūtu par notikumu...”

Rīgas mākslas telpa
Kungu iela 3, Rīga, LV-1050

25. oktobrī plkst. 19:00 Rīgas Mākslas telpā notiks izrāde “...lai gadījums kļūtu par notikumu...”, kurā „glezno” ar dzīviem ķermeņiem, tajā var „ieraudzīt” skaņdarbu un sastapt īstu mākslas kritiķi, iespējams diskutēt par mākslu ar visu zinošo Arvīdonkuli un iemalkot vīnu, klausoties operu ārijas. Un apskatīt laikmetīgās mākslas darbus, kuru vērtība ir vairāk nekā viens miljons latu.

Izrādes radošo komandu veido pieci režisori – Inese Mičule, Jurijs Djakonovs, Kārlis Freimanis, Ģirts Šolis un Vilnis Vējš. Tajā piedalās dažādu jomu mākslinieki – mūziķis Rihards Zaļupe, aktieris un žurnālists Toms Treibergs, horeogrāfi un dejotāji Kristīne Vismane un Kristaps Ceļmalnieks, mūzika Anna Ķirse un Toms Auniņš, mākslinieks Rūdolfs Baltiņš, aktieri Andris Kalnozols, Madars Zvagulis un Aleksejs Geiko un dziedātājs Uldis Siliņš. Izrāde kā satikšanās. Piecas epizodes. Pieci notikumi un pieci piedzīvojumi, pieci stāsti un viedokļi. Laikmetīgās mākslas izpausmes teātra valodā.

Biļetes: bilesuserviss.lv, bezrindas.lv, ticketshop.lv un Rīgas Mākslas telpā. 

Norises laiks: 25.10.2013. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV