Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

4
Oktobris
Piektdiena
18:30

Andra Brinkmaņa lekcija/diskusija un Totaldžems @ Totaldobže

Totaldobže Mākslas centrs
Ūnijas iela 8/6, Rīga, LV-1048

4. oktobrī plkst. 18.30 Totaldobže mākslas centrā notiks tikšanās ar mākslas kritiķi un izstāžu kuratoru Andri Brinkmani.

Andra Brinkmaņa vadītajā lekcijā/diskusijā “Publiskā telpa un tās pārvalde. Sabiedriskās okupācijas kustības no Volstrītas līdz Makao Milānā” aicināti iesaistīties visi interesenti, politiskie un sabiedriskie aktīvisiti, kultūrpolitikas jautājumu speciālisti. Diskusijā piedalīsies arī akcijas OCCUPY ME organizētāji un FreeRiga2014 aktīvisti, iesaistoties diskusijā ar auditoriju par pilsētvides, publiskās telpas un kultūras nozares mijiedarbību, pašorganizēšanos un dažādām inovatīvām pašrealizācijas stratēģijām. 

Ieeja pasākumā bez maksas. 

Plkst. 21:00 mūzikas un improvizācijas cienītāji aicināti uz Totaldobže mākslas centra piektdienas vakara programmu Totaldžems @ Totaldobže ar mūziķu Ilvja Faulbauma (klavieres), Elitas Freibergas (vokāls) un Viestura Samta (bungas) piedalīšanos. 

Mūziķi savstarpēji improvizējot un pārstāvot plaša ranga mūzika stilus un instrumentus, rada absolūti brīvu un nepiespiestu gaisotni, kurā apmeklētājs var palikt gan kā neitrāls skatītājs, gan arī pats iemēģināt roku džemošanā.

Ieeja pasākumā – 2 Ls.

Norises laiks: 04.10.2013. 18:30

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV