Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasākumi

3
Oktobris
Ceturtdiena
21:00

Patriarha Rudens īsfilmu skate

Kino Bize
Kaņepes Kultūras centrs, Skolas 15, Rīga

Latvijas Kultūras akadēmijas studentu Skatuves mākslas festivāla „Patriarha rudens” ietvaros 3. oktobrī no plkst. 21.00 kinoteātrī „Kino Bize” divos seansos būs skatāmas LKA un sadarbības augstskolas RISEBA Audiovizuālās mākslas studentu veidotas īsfilmas. 

Pirmajā seansā apvienotas divas Latvijas kultūras akadēmijas 2. bakalauru kursa studentu darba grupu veidotas kino programmas – 15 jauno autoru kino vizītkartes programmā „Pašportreti” un 10 spēlfilmas LKA topošo režisoru un operatoru kopdarbu programmā „Kinonoveles”.

Otrais seanss veltīts laikmetīgās dejas plastikai, kustībai un vēstījumam video formātā. Programmā „Horeogrāfu portreti” iekļautas 9 īsfilmas, kas tapušas radošā sadarbībā starp LKA laikmetīgās dejas horeogrāfiem profesores Olgas Žitluhinas vadībā un RISEBA bakalaura programmas Audiovizuālā mediju mākslas studentiem.

Ieeja uz abiem kino seansiem – Ls 3; studentiem, skolēniem un senioriem – Ls 2,50.

LKA un RISEBA studentiem ieeja bez maksas.

Norises laiks: 03.10.2013. 21:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV