Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pasākumi

26
Oktobris
Sestdiena
22:00

Aivara Brīzes piemiņas koncerts

Latvijas 1. rokkafejnīca Reiterna namā
Mārstaļu iela 2/4, Rīga

26. oktobrī pulksten 22 Latvijas 1. Rokkafejnīcā - Reiterna nams sāksies jauns koncertu cikls, kas vienos ikvienu, kurš vēlas un prot novērtēt dažādos laikos izdzīvojušu un nenovērtējamu latviešu mūziku no zelta fondu pamatīgākajiem plauktiem. 

Koncertu cikla “Lieliskie & Leģendārie” pirmajā notikumā ar grupas “Līvi” zelta dziesmām, pieminot 22. oktobrī mūžībā aizgājušo mūziķi Aivaru Brīzi, uz skatuves papildus jau iepriekš izziņotajiem mūziķiem Vilnim Krieviņam, Tomasam Kleinam, Guntaram Muceniekam un Mārtiņam Burkevicam stāsies Igo, Ainars Virga, Harijs Zariņš un Fēlikss Ķiģelis ar grupu.

Biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā var iegādāties “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās vai pirms koncerta Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Biļešu cena līdz 26. oktobra pulksten 22:00 ir 5 lati, bet koncertam sākoties, tās kļūs dārgākas.

Norises laiks: 26.10.2013. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV