Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pasākumi

2
Augusts
Sestdiena
22:00

Ad Lucem: Nakts koncerts ar Metjū Bārliju

Kultūras pils Ziemeļblāzma
Ziemeļblāzmas iela 36, Rīga

2. augustā no plkst. 22:00 līdz 3. augusta plkst. 06:00 Rīgas kultūras pilī „Ziemeļblāzma” introvertās mākslas festivāla Ad Lucem 2014 īpašajā koncertā „Nakts meditācija” uzstāsies izcilais britu čellists Metjū Bārlijs.

Klausītāji no saulrieta līdz saullēktam varēs gremdēties brīnišķīgajā akustiskā un elektriskā čella skanējumā - gan sēdus, gan guļus, uz segām, guļammaisiem vai krēsliem, iemiegot un pamostoties, nonākt citā, neikdienišķā uztveres dimensijā, visas nakts garumā paliekot nepārtrauktā mūzikas valdzinājumā.

Mūziķis ievērojams ar savu brīvību – uzdrīkstēšanos pārkāpt dažādas robežas un rāmjus, ko palīdz viņa virtuozā čella spēle, apbrīnojamās improvizēšanas spējas, atvērtība neparastām idejām, eksperimentiem un citām kultūrām, kā arī patiešām dziļa lietu būtības izpratne. 

Uzmanību! – Nakts koncertā nepieciešams ērts apģērbs, paklājs un guļammaiss vai sega.

Biļetes nopērkamas „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, internetā www.bilesuserviss.lv un www.ticketshop.lv. Cena Ls 17,57 / EUR 25,00. Skolēniem, studentiem un pensionāriem 20% atlaide. 

Norises laiks: 02.08.2014. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV