Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasākumi

7
Marts
Piektdiena
20:00

Skots Kellijs un The Road Home

K Suns
Elizabetes iela 83/85, Rīga

7. martā kinoteātrī “K. Suns” koncertēs amerikāņu mūziķis Skots Kellijs, kurš pazīstams arī kā kolektīva “Neurosis” viens no dibinātājiem, ģitāristiem un balss īpašniekiem, un grupa The Road Home.

Ar gandrīz simts līdzšinējiem koncertiem Eiropā grupas “Neurosis” vokālists un ģitārists Skots Kellijs (Scott Kelly) ir pierādījis, ka arī viņa paša, vienatnē radītā mūzika dzīvo savu dzīvi. Nu, pirmo reizi, viņš Vecajā kontinentā ieradīsies ar “Mājupceļu” jeb “The Road Home” – savu grupu. Ar grupu, kas kopā ierakstījusi augsti vērtēto albumu “The Forgiven Ghost in Me”.

“The Road Home” ir Noa Lendiss (Noah Landis), grupas “Neurosis” taustiņinstrumentālists, un Gregs Deils (Greg Dale), kurš pievienojās “Neurosis” viņu pēdējās turnejas laikā. Visi trīs kopā turpina pētīt “Lielo noslēpumu”.

Biļetes uz koncertu pieejamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē Bezrindas.lv. Cena šobrīd - Ls 9.14 jeb 13.00 EUR. Tuvojoties koncertam tās kļūs dārgākas, turklāt, uz koncertu tiek tirgots strikti ierobežots skaits sēdvietu.

Norises laiks: 07.03.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV