Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Pasākumi

25
Janvāris
Sestdiena
19:00

forte forte: Vēlie kaimiņi

Rīgas Kinostudija
Šmerļa iela 3, Rīga, LV-1006

25. janvārī plkst. 19:00 Rīgas Kinostudijā notiks Alvja Hermaņa  izrāde “Vēlie kaimiņi” Latvijas Jaunā teatra institūta rīkotās Laikmetīgās teātra programmas forte forte atklāšanā.

Īzaka Baševisa Zingera literatūrā balstītā izrāde “Vēlie kaimiņi”, ko Alvis Hermanis iestudējis Minhenes Kamerteātrī, ir jau otrais režisora darbs, kas saistīts ar izcilo ebreju rakstnieku, 1978. gada Nobela prēmijas laureātu. Kā neskaitāmi ebreju intelektuāļi, arī Zingers kara gados bija spiests pamest Veco pasauli un doties uz ASV. Ceļš uz Jauno pasauli un dzīve tajā bieži atspoguļota Zingera darbos, par to arī izrāde “Vēlie kaimiņi” – divu rakstnieka stāstu pārcēlums uz skatuves. Izrādē tiek slavēts izcilais aktieru ansamblis - Barbara Nusse un Andrē Jungs (mākslinieks divas reizes ir atzīts par labāko aktieru vācu teātrī), bet Hermanis Zingera stāstus teātra valodā izstāsta arī “Kabalas noslēpumu” izrādēs Ķelnē un Rīgā. 

Biļešu cena - 20 Ls (28,46 Eur), skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti -  15 Ls (21,34 Eur). Biļetes Biļešu Paradīzē.

Norises laiks: 25.01.2014. 19:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV