Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pasākumi

7
Aprīlis
Pirmdiena
20:00

Father Murphy

Kaņepes Kultūras centrs
Skolas iela 15, Rīga

7. aprīlī Kaņepes Kultūras centrā pirmajā no vairākiem pasākumiem sērijā “Zemlika atgādina” uzstāsies itāļu tumsnējās Father Murphy.

Par spīti tam, ka pieredzējušus, piekasīgus un iesvaidītus klausītājus pārsteigt ar apzīmējumiem “eksperimentāls” vai “novatorisks” allaž ir bijis grūti un reizē riskanti, “Father Murphy” gadījumā ir gandrīz neiespējami atrast trāpīgākus pareizos vārdus. Lai iedomājamies par gnostiķu mesēm, kabalistisku daudzināšanu, mazu zvaniņu skandēšanu, sīku spēļu sintezatoru radītiem metāliskiem, gregoriāniskiem trokšņiem, pagājušā gadsmita 70. gadu šausmu rokmūzikas un filmu skaņu celiņu meistariem “Jacula”, “Goblin” un Ennio Morikoni (Ennio Morricone), un varbūt radīsies priekšstats par “Father Murphy” mūzikas raisītajām asociācijām. 

Biļetes uz koncertu nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā – www.bezrindas.lv. Šobrīd neliels skaits pirmo biļešu pieejamas par 5 eiro. Tuvojoties koncertam biļetes kļūs dārgākas. Ņemot vērā koncerta norises vietas ietilpību, pārdošanā stingri ierobežots skaits biļešu.

Norises laiks: 07.04.2014. 20:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV