Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Pasākumi

5
Janvāris
Svētdiena
12:00

Jūrmalas mākslinieku Gada izstāde

Jūrmalas pilsētas muzejs
Tirgoņu iela 29, Majori, Jūrmala, LV 2015

No 4.janvāra līdz 26.janvārim Jūrmalas pilsētas muzejā apskatāma Jūrmalas mākslinieku gadskārtējā izstāde.

Šogad izstādē piedalās 50 mākslinieki ar 86 darbiem. Jūrmalas mākslinieku gadskārtējā izstādē pārstāvēta glezniecība, grafika, tēlniecība, keramika un fotomāksla.

Glezniecību pārstāv tādi mākslinieki kā Valdis Bušs, Andrejs Ģērmanis, Einārs Plūksna, Pēteris Postažs, Maira Veisbārde, Olita Gulbe, Dzintars Adienis, Valdis Opmanis, Laine Kainaize, Inese Ziemele, Inese Ščucka, Laima Akmentiņa u.c., grafiku - Nele Zirnīte, Antra Jāņkalna, Viviana Maria Stanislavska, keramikas mākslu - Inese Āboliņa, Rudīte Jēkabsone, Edīte Zvagule, tēlniecību - Stefans Mačuļskis un Roberts Diners, medaļu mākslu - Andris Bērziņš un Jānis Strupulis. Ar fotogrāfijām izstādē piedalās Ojārs Martinsons, Andris Sīmanis, Ingūna Kalniņa - Pētersone, Ivars Krūmiņš, apgleznotu zīdu rāda Iveta Meiere.

Lai izceltu katra mākslinieka individuālo meistarību un parādītu Jūrmalas mākslinieku daiļrades daudzveidību, jau tradicionāli šai izstādei netiek dotas tematiskas nostādnes un nosaukumi. Tematiski izstādē dominē vide, kas iedvesmo māksliniekus - ainavas, portreti un figurālas kompozīcijas.

Norises laiks: 05.01.2014. 12:00 - 26.01.2014. 12:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV